(0)

SOMMERLAND

e-book


Hvis man ellers ved, hvad ’haggis’, ’sakkuk’, ’surgrĂžd’ og et godt skvat ’þl med pind’ og lignende ingredienser er for noget, er det mĂ„ske ikke ligefrem noget, man normalt forbinder med kĂŠrlighed og romantik. Novellerne i Sommerland har da ogsĂ„ et lidt mere overraskende handlingsforlĂžb end sĂŠdvanlige, romantiske fortĂŠllinger har, og det er pĂ„ forhĂ„nd svĂŠrt at gĂŠtte, hvordan historien udvikler sig.

Alle fortÊllingerne tager udgangspunkt i oplevelser i sommerlandet. Historierne handler om samliv og romantik, men ogsÄ om kÊrlighed set i et noget bredere perspektiv.

SÄledes er hovedpersonerne i novellerne f.eks. bÄde voksne og bÞrn, og skildringerne kan give anledning til sÄvel smil som til at knibe en lille sentimental eller bedrÞvet tÄre.

Selv om der i novellerne pĂ„ kĂŠrlig vis fortĂŠlles om ’Familieforviklinger’, ’Barnekummer’, ’Sommer og sakkuk’, et ’Malerisk mĂžde’, det ’Sidste forĂ„r’ og om ’SanglĂŠrkens sangïżœïżœ, sĂ„ er der ogsĂ„ anledning til lige at afslĂžre en smule om kulinariske ingredienser, der for mange formentlig er lidt ukendte.

Uddrag af bogen

Den forgangne lune og inspirerende sommer bÞd pÄ en ovenud yndig og frydefuld sommertid med en vidunderlig sommerromance i sommerlandet, og det blev en underskÞn og uforglemmelig tid for bÄde Marianne og Christian. De er i sommerens lÞb kommet til at elske hinanden virkelig hÞjt, og selv om de hver for sig giver hinanden nÊsten ubegrÊnset frihed, og de aldrig lover hinanden noget konkret, forbliver de alligevel tro mod hinanden resten af livet.

Om forfatteren

Jens S. Holt er opvokset i grÊnselandet et stykke nord for den dansk-tyske grÊnse. Oprindelig er han handelsuddannet inden for trÊlastbranchen, men har herefter i godt 30 Är arbejdet i finanssektoren isÊr som it- og systemansvarlig. Han har tidligere udgivet bÞger bÄde for bÞrn og for voksne.