(152)

Suklaamuna

audioboek


Suklaamuna on odotettu jatko-osa Mia Ahlin jouluromaanille YllÀtyspukki.

Kun YllÀtyspukissa seikkailtiin jouluisessa Göteborgissa, nyt koittaa jo kevÀt, ja luvassa on pÀÀsiÀisyllÀtyksiÀ!

Jennyn syntymÀpÀivÀ lÀhestyy, ja 40-vuotisjuhlat ovat pÀÀsiÀistÀ edeltÀvÀnÀ viikonloppuna. Jennyn ystÀvÀt Sofia ja Jessika ryhtyvÀt junailemaan yllÀtysjuhlia pyöreitÀ tÀyttÀvÀlle ystÀvÀlleen, mutta Jennyn syntymÀpÀivÀvastainen aviomies Magnus laittaa yllÀttÀen kapuloita rattaisiin. Turvallinen, mutta kaavoihin kangistunut Magnus ei syntymÀpÀivistÀ perusta ja ilmoittaa, ettei aio hankkia Jennylle edes lahjaa!

Jennylle valkenee, ettĂ€ saadakseen ikimuistoiset nelikymppiset hĂ€nen on otettava ohjat omiin kĂ€siinsĂ€. HammaslÀÀkĂ€rinĂ€ työskentelevĂ€n Magnuksen vastahakoisuudesta huolimatta Jenny pÀÀttÀÀ ilmoittautua suklaantekokurssille, jonka vetĂ€jĂ€ Emil osoittautuu melkoiseksi herkkupalaksi itsekin


Kun Jenny kertoo ystÀvilleen suklaakurssista, heiltÀ ei jÀÀ huomaamatta, ettÀ Jenny keskittyy kertoessaan enemmÀn suklaasilmÀiseen Emiliin kuin itse suklaan valmistamiseen. YstÀvien hÀlytyskellot alkavat soida. Miten he saisivat Magnuksen ymmÀrtÀmÀÀn, ettÀ Jenny on pian muunkin kuin suklaan vieteltÀvissÀ?

Mia Ahlin vapauttavalla huumorilla höystetty pÀÀsiÀisherkku sopii erinomaisesti romantiikan- ja tietenkin suklaannÀlkÀisille!


Verteller: Riina Tikkanen
Duurtijd: