(0)

Suomen selkäranka : Tarinoita yrittäjistä ja yrittäjyydestä

audioboek en e-book


Tarinoita suomalaisista yrittäjistä.

Hyppää 20 yrittäjän kyytiin, koe vauhdin hurmaa ja näe, miksi yrittäjät ja yritykset ovat Suomen selkäranka! Ole mukana taisteluissa, huipuissa ja laskuissa.

Suomessa toimii tällä hetkellä vajaa puoli miljoonaa yritystä, joista noin 95 prosenttia on pieniä tai mikroyrityksiä. Yritysten kautta työllistetään vajaa puolitoista miljoonaa suomalaista, joista arviolta runsaat 200 000 työskentelee itsensätyöllistäjinä. Ilman yrittäjiä ei Suomi olisi Suomi eikä suomalaista hyvinvointiyhteiskuntaakaan olisi.

Millaista yrittäjyys todellisuudessa on? Mitä tapahtuu niinä hetkinä, kun valokeila ei kohdistu yrittäjään ja yrittäjä ahertaa työnsä parissa? Suomen selkäranka kertoo, miten menestyksiin noustiin ja miten vastoinkäymiset voitettiin. Kirjan avartavat ja palkitsevat yrittäjätarinat ovat opiksi meille kaikille.

Lasse Lindqvist (s. 1986) on ammattikirjailija, joka on aiemmin julkaissut mm. urheilutoimittajalegenda Tapio Suomisen elämäkerran Urheiluhullu. Stadioneilta suljetulle osastolle (2019) ja jääkiekkotähti Éric Perrinin elämäkerran Lavalin leijona (2022). Lindqvist on toiminut myös kirjoittamisen ohjaajana, kirjallisuuskriitikkona ja kustannustoimittajana.

Hannu Mänty (s. 1964) on monialayrittäjä, joka on ollut omistajana ja sijoittajana yli kahdeksassakymmenessä yrityksessä. Tällä hetkellä hän on oman sijoitusyhtiönsä kautta mukana aktiivisesti kymmenessä eri yhtiössä. Mänty on perustanut esimerkiksi InHunt Group Oy:n ja toimi yli kymmenen vuotta sen pääomistajana, kunnes myi sen yrityskaupassa.

Tomi Pyyhtiä (s. 1976) on tietokirjailija sekä sarjayrittäjä, ja hän on toiminut johtajana suomalaisissa suuryrityksissä. Pyyhtiän perustama Henrico Digital Oy kasvoi keskellä koronakriisiä yhdeksi Suomen isoimmista digialan ammattilaisten headhunter- ja freelancer-toimistoista. Pyyhtiä on kirjoittanut seitsemän tietokirjaa, mm. teoksen Vihaan myyntiä! yhdessä Alf Rehnin ja Tero Ojanperän kanssa.