(1403)

Supermarsu ja lasten valtakunta

audioboek en e-book


Aikuisilta pÀÀsy kielletty!

Kesken oppitunnin Supermarsu-Emilian koululle iskee valtava trombi, joka sinkoaa ilmaan rakennuksen oppilaineen! Viimein trombi vaimenee ja koululaiset laskeutuvat tuntureiden keskelle Lapilta nÀyttÀvÀÀn erÀmaahan. Mutta Lapinmaa on laaja, missÀ siellÀ he oikein ovat? Emilia aavistaa, ettÀ tulossa on tehtÀvÀ JÀttilÀismarsulta.

Kun jÀrkytyksestÀ on selvitty, lapset alkavat nÀhdÀ tapahtuman mahdollisuutena. He perustavat oman valtakunnan, jonne aikuisilta on pÀÀsy kielletty. He luovat myös omat kultaiset sÀÀntönsÀ, joita kaikkien on noudatettava, kuten: Ovia pitÀÀ paiskoa. Ruokia pitÀÀ syödÀ suoraan paketista. SisÀllÀ pitÀÀ pelata jalkapalloa. PitÀÀ tehdÀ mitÀ huvittaa.

JohtajaÀÀnestys tuottaa kuitenkin ongelmia, kun Emilia jÀnistÀÀ vetovastuusta. Rasva-Antero puolestaan haluaa vÀkisin pomoksi. EntÀ mitÀ ovat salaperÀiset poron nÀköiset otukset, joiden sarvet hohtavat pimeÀssÀ?

HelsinkilÀinen Paula Noronen on armoitettu kirjailija, kolumnisti, koomikko ja kÀsikirjoittaja; huumoriin erikoistunut media-ammattilainen.


Verteller: Susanna Haavisto
Duurtijd: