(3)

Suudelkaa minua

e-book


New York, Pariisi, Hollywood, Tsekki - Katherine Pancol vie polveilevassa romaanissaan rakkauden ja halun, salattujen muistojen ja unelmien kuohuvaan virtaan.

Ranskalainen Angela on pettynyt rakkaudessa, mutta hÀnessÀ on jÀlleen virinnyt toivo: jospa rakkaus sittenkin voittaa pelon.

Louise Brooks, mykkÀelokuvan suuri tÀhti, pohtii Angelan kanssa rakkaussuhteitaan ja epÀonnistumisiaan. Molemmilla naisilla on kipeitÀ lapsuudenkokemuksia.

Ranskalainen Virgile on Angelan uskottu ystÀvÀ, joka rakastaa palavasti mutta kÀtkee salaisuuksia. TsekkilÀinen Matias pitÀÀ kiinni vapaudestaan ja pelkÀÀ sitoutua rakkaudessa.

HeitÀ kaikkia painaa menneisyys - kullakin omat pelkonsa, jotka saavat heidÀt toistamaan samoja epÀonnistumisia yhÀ uudelleen. Onko heillÀ riittÀvÀsti halua murtautua niistÀ vapaaksi ja oppia rakastamaan?

Katherine Pancol syntyi vuonna 1954 Casablancassa, Marokossa. HÀn oli viisivuotias, kun hÀnen perheensÀ muutti Ranskaan. Pancol opiskeli kirjallisuutta ja työskenteli ranskan ja latinan opettajana sekÀ toimittajana muun muassa Paris Match- ja Cosmopolitan-lehdissÀ.

Pancolin esikoisromaani Moi d’abord ilmestyi vuonna 1979, ja sen jĂ€lkeen hĂ€neltĂ€ on julkaistu 18 teosta. Vahvoista ja persoonallisista naishahmoistaan tunnettu Pancol on yksi Ranskan myydyimmistĂ€ kirjailijoista, ja Suomessa hĂ€nen teoksiaan on myyty yli 100 000 kappaletta. Maaliskuussa 2021 ilmestynyt Parittelurituaaleja on Pancolin yhdeksĂ€s suomennettu romaani.