(197)

Svennis : min historia

audioboek en e-book


"I den hÀr boken kommer jag att berÀtta min historia. Det har jag aldrig gjort tidigare. Varken för min bror eller för mina vÀnner, inte heller för min före detta fru eller nÄgon av mina flickvÀnner, inte ens för min son, dotter, far eller mor. Jag kommer att berÀtta den sanna historien om vem jag Àr."

Sven-Göran "Svennis" Eriksson

FĂ„ inom vĂ€rldsfotbollen har under de senaste tre decennierna analyserats sĂ„ grundligt som Svennis. Nu berĂ€ttar han allt om sitt hemlighetsfulla liv och om spelet sĂ„vĂ€l pĂ„ som utanför fotbollsplanen. Svennis historia Ă€r vĂ€rldsfotbollens historia, frĂ„n folksport till miljardindustri. Hans 35-Ă„riga trĂ€narkarriĂ€r har tagit honom runt hela vĂ€rlden och 2001 blev han Englands förste utlĂ€ndske förbundskapten. IFK Göteborg, Benfica, Roma och Manchester City Ă€r nĂ„gra av klubbadresserna i en makalös resa fylld av dramatik och med- och motgĂ„ngar. Även pĂ„ det privata planet.

Var stÄr han i dag, vid sextiofem Ärs Älder, pÄ vÀg mot slutet av en legendarisk och mytomspunnen karriÀr? Den stora frÄgan har sprungit ifatt denne vÀrldsfotbollens vagabond: vad ska jag göra nÀr drömmen tar slut?


Verteller: Per Lagergren
Duurtijd: