(0)

Taffel

e-book


Rut och Twist, Tobbe och Pernilla. VÀnnerna mitt i livet, som först bara rört sig runt varandra men sen fÄtt fler och fler gemensamma bestyr. Tillsammans ser de till att minglet och svamlet kan fortsÀtta i Laduvik och i sÀllskap med Pia-Carin, Mac och Mini har de stÀndigt nya grejer pÄ gÄng. De spekulerar och reflekterar, planerar och konstruerar. Delar pÄ skrot och memoarer, gör plus- och minuslistor och backar upp varann i största allmÀnhet. Inget Àr för simpelt, inget Àr för svÄrt. Utom för Bengt dÄ, som gör allt simpelt svÄrt men som ÀndÄ lyckas bidra pÄ sitt sÀtt.

Allihop har kanske Àntligen börjat förstÄ det viktigaste av allt; förmÄgan att bara vara. Att lÀra sig leva i stunden innan den blir ett minne. Ta del av tankar om livet mitt i vardagen, bland hÀndelser och fantasier, avsikter och bekymmer.

I femte boken nÄr saker nya höjder och det blir fart pÄ flera planer. SÄnt gör livet till en fest, ett taffel helt enkelt. En bok för dig som undrar vad som egentligen gÄr i arv och var det tredje ögat sitter. Varför gratistidningar blir smÀllkarameller och hur man kan stjÀla utan att det mÀrks. Och sist men inte minst, vem som egentligen vet nÀr trosor ska av.

- Njuter av att lÀsa dina böcker, du Àr grym pÄ att skriva! Roligt med igenkÀnningen genom karaktÀrerna.

- Kapitlet om Ruts bakgrund och jÀmförelsen med systern gjorde mig andlös. Skrattade sÄ att jag kiknade och fortsatte att skratta. Bikiniprovning och stressdrömmen att inte nÄ och inte rÀcka och nÀr allt gÄr emot... Det var Är sedan jag dubbelskrattade.

- Taffel kom i veckan, sÄ nu Àr jag helt sÄld pÄ Bengt, Rutan, Twist med flera. SÄ kul! Jag Àr helt hopplös nÀr jag lÀser.