(11)

Taiteilijan muusa - eroottinen novelli

audioboek en e-book


"Emil raotti jalkojani ja piteli minusta kiinni, kun hÀnen suunsa ja kielensÀ hellivÀt ja hÀrnÀsivÀt pilluani, kunnes en enÀÀ voinut hillitÀ itseÀni. HÀn kantoi minut runkopatjalle, heitti yhdellÀ liikkeellÀ tyynyt ja peiton lattialle ja asetti minut sitten keskelle sÀnkyÀ peittÀvÀÀ lakanaa.

Sitten hÀn haki taas paletin, lisÀsi siihen vÀhÀn vÀrejÀ ja tuli luokseni. Keskittyneesti hÀn alkoi maalata minua pÀÀstÀ varpaisiin."

Charlotte on vastikÀÀn aloittanut työn todella hienossa taidegalleriassa arvostetun Anton Lotharin alaisena. Heti ensimmÀisellÀ viikolla hÀn saa tehtÀvÀkseen osallistua gallerian edustajana Emil Martens -nimisen taiteilijan nÀyttelyavajaisiin. Artistia tunnistamatta Charlotte latelee tÀlle suorat sanat teoksista, mikÀ tekee vaikutuksen komistukseen ja johtaa yksityistapaamiseen tÀmÀn ateljeessa. Inspiroitunut taiteilija antautuu toteuttamaan luovuuttaan Charlotten jokaisen sopukan kanssa, eikÀ kerta jÀÀ viimeiseksi.

Olrik on kirjoittanut lukuisia eroottisia novelleja, kuten Jenny Merirosvo, Leikkikaverina Mr. X, MetsÀnvÀki, LÀÀkÀrileikki ja Punainen timantti.