(12)

Tantrickink - Kittla din fantasi med lekfulla möten

audioboek en e-book


En "do it your self" bok om Tantrickink - tantrisk BDSM som kombinerar tantra och kraftfullt inre energiarbete med de lekfulla verktygen som BDSM-världen erbjuder. Boken är skriven på ett lättsamt sätt för att kittla din fantasi att våga leka mer tillsammans med din partner! Den innehåller många övningar och verktyg för utforska polaritet och pain & pleasure.

Många mediterar hela livet utan att finna Nirvana.

En del yogar eller utövar extremsporter och det tar många år komma till det magiska tillståndet som så många söker.

Kombinerar du tantriska praktiker och kraftfullt inre energiarbete med de lekfulla verktygen som BDSM-världen erbjuder – Då pratar vi krafter!

Tantrickinkboken är en lekfull bok som är skriven på ett lättsamt sätt för att kittla din fantasi till att våga leka mer!

Verktygen som finns inom Tantrickink skapar enorma förutsättningar för att i olika sammanhang och konstellationer utforska erotik, maktspel, sensation och din egen relationsdynamik.

Boken ger dig svar på vad Tantrickink egentligen handlar om och lite om de som utövar både tantra och BDSM. Är de galna på riktigt, eller har de bara behållit lekförmågan?

Övningarna i boken är enkla att följa och bjuder in till ett eget utforskande av tantrisk BDSM.

Gör du övningarna så skapas förutsättningar för personlig utveckling. Så länge du spelar enligt de överenskomna reglerna så kan du ta några kliv ut ur din komfortzon!

Dags att börja leka!

Sagt om boken

"Boken väcker ditt slumrande jag och plockar fram hela dig in din renaste essäns - Måste bara upplevas!" Kvinna 45 år

”Boken jag önskar att jag läst innan jag huvudstupa som ung, nyfiken och synnerligen naiv kastade mig in på BDSM-scenen” Man 55 år

”För dig som är nyfiken och för dig som inte vet att du är det” kvinna 40 år

”Spännande som F-n, fångar upp en och ens intresse” Kvinna 33 år

Sofia Cerne har alltid gått sin egen väg i sökandet efter det där extra. Hon har jobbat med Tantrickink sedan 2012 och lever efter mottot ”Gör din grej!” i sina olika verksamheter. Inspiration och mission för fortsatt lek har varit hennes ledstjärna genom livet oavsett område för passionen. Hon brinner för att det tantriska utforskandet av BDSM ska bli mer rumsrent och fritt från skam och tabun.

Trots att svenskläraren uppmanade henne att sluta känna så mycket i uppsatserna hon skrev på gymnasiet så var det just kännandet som blev nyckeln till denna hennes fjärde publicerade bok.

Hon har skrivit boken för att hon brinner för att fler ska våga leka och utforska sig själva med en eller flera partners.

I flera år har Sofia drivit Xtas och startade för några år sedan Tantrickink. I alla år har jag öppet och fritt pratat och visat BDSM i både traditionell media som TV. Senast skrev Expressen om Tantrickink https://www.expressen.se/premium/relationer/helena-och-erik-fick-nytandning-av-nya-svenska-sextrenden/ Sofia har också lagt upp en del filmer på den egna Youtubekanalen För flera år sedan pratade hon om 50-Shades filmen 2015 i TV4s morgonsoffa Tidigare har jag varit med i Aftonbladets wellness TV och haft smiskskola, samt gett dominanssession på Fråga Olle Media Vad är tantra? Vad är BDSM?

Www.tantrickink.se

www.xtas.nu


Verteller: Sofia Cerne
Duurtijd: