(29)

Tappajatimantti

audioboek en e-book


HÀrmÀn hÀjy Juho HelapÀÀ joutuu keskeyttÀmÀÀn korttipelinsÀ, kun Pinkertonin etsivÀ paukkaa saluunaan ja kertoo tunnetun roiston vieneen newyorkilaisesta museosta kallisarvoisen timantin. Varas liikkuu jossakin Little Big Gulchin lÀhistöllÀ. EtsivÀ kertoo timantin kiehtovan tarinan ja pyytÀÀ sitten Juhoa avukseen aarteenmetsÀstykseen.

Oikeudentajuinen Wild Finn ei emmi tĂ€llĂ€kÀÀn kertaa. Suomalaissankari ja etsivĂ€ alkavat metsĂ€stÀÀ syyllistĂ€ – ja joutuvat niin tehdessÀÀn taistelemaan henkensĂ€ edestĂ€.

Tappajatimantti kuuluu FinnWest-tarinasarjaan, joka kertoo historiallisista lÀnnensankareista ja -roistoista humoristisesti ja vauhdikkaita juonenkÀÀnteitÀ sÀÀstelemÀttÀ.

HÀrmÀn hÀjy Juho Kaaponpoika HelapÀÀ vahtii oikeuden toteutumista suomalaisissa lÀnnentarinoissa. Wild Finn kohtaa seikkailuissaan niin paatuneita roistoja kuin pyssysankareitakin.

Tapani Bagge (s. 1962) on monipuolinen ja tuottelias kirjailija, joka tunnetaan kovaksikeitetyistÀ rikosromaaneistaan. Uransa alkuvaiheilla hÀn kirjoitti myös lÀnnenlukemisto FinnWestiin.


Verteller: Jussi Puhakka
Duurtijd: