(157)

The Magpie Society: Salaseura

audioboek


TĂ€htivloggaajan uutuus!

TÀhtivloggaaja Zoe Suggin a.k.a Zoellan ja kirjailija Amy McCullochin yhdessÀ kirjoittama kirja on villi, salaperÀinen ja vetÀvÀ tarina eliittisisÀoppilaitoksen varjoelÀmÀstÀ.

Magpie Society yhdistÀÀ Girl Onlinen ja Donna Tarttin Jumalat juhlivat öisin. Illumen Hallin lukuvuoden pÀÀttÀjÀisbileissÀ jÀrvenrantaan ajautuu oppilaan ruumis. Uhrin selkÀÀn on tatuoitu valtava, taidokas harakka.

Uusi oppilas Audrey, joka pakenee omia salaisuuksiaan, joutuu vasten tahtoaan keskelle murhamysteeriÀ, sillÀ hÀnen kÀmppiksensÀ Ivy oli murhatun tytön paras ystÀvÀ. Vaikka Audrey ja Ivy eivÀt voi sietÀÀ toisiaan, jokin tuntematon vetÀÀ heitÀ kohti koulun synkkiÀ salaisuuksia. The Magpie Society julkaistaan syksyllÀ 2020 suomeksi samana pÀivÀnÀ alkuteoksen kanssa.

Zoe Sugg on kirjoittanut aiemmin suositun Girl Online -sarjan. Amy McCulloch on kanadalaissyntyinen kirjailija, joka asuu Lontoossa. Naiset tekivÀt ensi kerran yhteistyötÀ Girl Online -kirjojen parissa, kun Amy toimi kirjojen kustannustoimittajana.


Verteller: Anniina Piiparinen
Duurtijd: