(144)

Tie runsauteen -meditaatio

audioboek


Meditoimalla yhdessĂ€ enkeleiden kanssa voit löytÀÀ sisĂ€isen voimasi, valosi ja viisautesi. Ă„Ă€nitteen harjoitusten avulla pÀÀset yhteyteen omien syvien tasojesi kanssa sekĂ€ enkeleiden ja muiden valon auttajien maailmaan, jossa ihmeitĂ€ voi toteutua. Ă„Ă€nitteessĂ€ on kaksi noin puolen tunnin pituista meditaatiota.

PÀÀstÀ irti ja vapaudu -meditaatio keskittyy vanhasta irti pÀÀstÀmiseen, tasapainottumiseen ja syvÀÀn rentoutumiseen. NÀin aktivoit sisÀisen viisautesi voimaa ja teet tilaa uudelle. Tie yltÀkyllÀisyyteen -meditaatio auttaa sallimaan runsauden elÀmÀÀsi ja luo ihmeitÀ. Meditaatiot auttavat sinua muokkaamaan vanhoja mallejasi ja minÀkuvaasi sekÀ poistamaan esteitÀ runsauden, ilon, rakkauden, yltÀkyllÀisyyden ja unelmiesi tieltÀ.

Sanni Nevalainen on kauppatieteiden maisteri, suggestoterapeutti SHY, Valon taiteilija ja kouluttaja. HĂ€n pitÀÀ enkelikoulua sekĂ€ maalaa sydĂ€men ja sielun maisemia yhdessĂ€ enkeleiden ja ylösnousseiden mestareiden kanssa. Ă„Ă€nite on jatkoa Enkeleiden matkassa ja Enkelit arjessa -teoksille.


Verteller: Sanni Nevalainen
Duurtijd: