(27)

Tohtori Lukas - eroottinen novelli

audioboek en e-book


"Vain muutaman kymmenen sentin pÀÀssÀ hÀnen kasvoistaan sykki lÀÀkÀrinhousuihin verhoutunut penis. Tilanne oli jotenkin unenomainen, mutta kuitenkin tÀysin todellinen. Ultratodellinen. HeidÀn arkiset roolinsa olivat poissa. He olivat ylittÀneet valtavan, nÀkymÀttömÀn rajan, ja kaikki tuntui tapahtuvan kuin itsestÀÀn. MitÀÀn ajattelematta."

Sofia on jÀlleen terveyskeskuksessa. KivistÀvÀ vatsakipu ei ota laantuakseen. Tohtori Lukasin vastaanotolla hÀn kuitenkin oivaltaa, ettÀ kipu on pieni hinta miehen seksikkÀiden kÀsivarsien ja pehmeiden huulien katselemisesta. He tulevat jÀlleen kerran siihen tulokseen, ettÀ Sofia on tÀysin terve. MistÀ ihmeestÀ siis mahtaa olla kysymys? Kun heidÀn katseensa kohtaavat, kipu vaihtuu koko vartaloa lÀmmittÀvÀksi poltteeksi. Voiko Lukas parantaa senkin?

Pseudonyymi Alexandra Södergran on ruotsalainen novellikirjailija. HÀnen tekstinsÀ kÀsittelevÀt usein tabuina pidettyjÀ aiheita uudenlaisessa valossa. Södergrania kiinnostaa erityisesti erotiikka. HÀn lÀhestyy aiheitaan tavalla, joka sekÀ yllÀttÀÀ ettÀ viihdyttÀÀ. Södergran on julkaissut runsaan tusinan verran eroottisia teoksia.rn