(0)

Tordenskjold-klubben

audioboek


”’Goddag, 6.b. Her kommer jeg med Rud MĂžller, som skal gĂ„ her i klassen.’ InspektĂžren vendte hovedet ud mod klassen. ’Og sĂ„ hĂ„ber jeg, at I vil tage godt imod Rud. Rud ser mĂ„ske lidt barsk ud, men han er god nok, kan jeg fortĂŠlle jer efter, at jeg har siddet og snakket med ham oppe pĂ„ kontoret.’”

Da der begynder en ny elev i klassen, beslutter Tordenskjold-klubbens medlemmer, Lis, Ulla og Henrik, at give ham en chance og tage ham med i klubben. Det skaber imidlertid en del konflikter mellem Henrik og Rud, som viser sig at have rigtig mange problemer i bagagen. Venskaberne bliver for alvor sat pÄ prÞve, da de tre unge stÄr over for en dreng, der er helt anderledes, men alligevel har fÄet plads i klubben.

”Tordenskjold-klubben” er bĂ„de sjov og alvorlig. Bogen er skrevet til bĂžrn fra 11 Ă„r og udkom fĂžrste gang i 1984.

Thorstein Thomsen (1950-2021) var en dansk forfatter, manuskriptforfatter og musiker. Som forfatter er han mest kendt for bĂžrnebogen ”Da Lotte blev usynlig”, som blev lavet til tv-serie pĂ„ DR. Thorstein Thomsen har vĂŠret medlem af bandet Charlatangruppen og har ogsĂ„ lavet musik til bĂžrn.


Verteller: Torben Sekov
Duurtijd: