(0)

Travelmaniac

e-book


SÅ ÄVENTYRADE JAG I VÄRLDENS ALLA 195 LÄNDER.

Martin KÀllstrand Àr en av de yngsta personerna nÄgonsin att ha besökt alla vÀrldens 195 lÀnder. Dubbelt sÄ mÄnga mÀnniskor har varit i rymden, Àn de som lyckats med samma bedrift.

Med nyfikenhet, humor och kunnighet berÀttar Martin bland annat om sina Àventyr i avlÀgsna önationer i Stilla havet, besöken i krigszoner i Afghanistan, Somalia och Syrien, dramatiska naturupplevelser i Karibien och Centralasien, dödsÄngesten i Centralafrikanska republiken, upplevelserna inifrÄn diktaturerna Turkmenistan och Eritrea och om hur han blev arresterad pÄ Kuba.

Travelmaniac Àr den första boken av tvÄ, dÀr författaren i underhÄllande och inspirerande kÄseriformat tar med lÀsaren till lÀnder i vÀrldens minst besökta regioner. Det Àr en bok för alla som drömmer om att resa och vill lÀra sig mer om vÀrlden. En bok som inte lÀmnar nÄgon oberörd.

VARNING.

Den hÀr boken kan framkalla upptÀckarlust och ge dig plötsliga skrattattacker och kunskap du inte tidigare haft. I vÀrsta fall fÄr den dig att utveckla ett allvarligt tillstÄnd av ohÀmmat resebehov: du blir en TRAVELMANIAC.