(6)

Tulevan maisterin graduopas

e-book


Gradua vaille valmis? ÄlĂ€ anna viimeisen kaarteen lannistaa - tĂ€mĂ€n oppaan vinkeillĂ€ selviydyt urakastasi maaliin asti!

Tulevan maisterin graduopas tarjoaa kÀytÀnnön neuvoja tutkielman kanssa tuskaileville. Opas valaa uskoa onnistumiseen ja osoittaa, miten gradusta selvitÀÀn. Kun tutkielma puretaan osiin, kokonaisuutta on helpompi hallita. NÀin opinnÀyte valmistuu sÀÀdyllisessÀ ajassa ja kohtuullisella vaivalla. Teos osoittaa tutkimusprosessin ongelmakohdat ja kompastuskivet sekÀ johdattaa niiden ohi rohkaisevasti, ymmÀrrettÀvÀsti ja huumorintajuisesti. Paras gradu on tehty gradu - ei vuosikausia hauduteltu, keskenerÀinen huippuluomus.

Opas on suunnattu kaikkien alojen maisteriopiskelijoille. Vaikka esimerkit kÀsittelevÀt erityisesti yhteiskunta- ja kasvatustieteiden sekÀ humanististen tieteiden pulmia, sen yleispÀtevÀt neuvot auttavat myös luonnontieteilijöitÀ ja matemaatikkoja. Kirjoittajan laaja kokemus opinnÀytetyöskentelystÀ tarjoaa lukuisia, tosielÀmÀstÀ poimittuja esimerkkejÀ, jotka valaisevat gradun tekemisen karikoita myös ohjaajan nÀkökulmasta.