(0)

Tvillingintermezzot

e-book


Nyetablerade författaren Tilde Stoor ger ut sin första deckare! En gripande historia om hur lÄngt vi Àr villiga att gÄ för att tjÀna pengar och om hur tvillingskapet formar individer som lever med ett syskon som Àr född samma dag.

Tvillingarna Millie och Nilea har haft en lugn vÄr som mestadels har prÀglats av skola och arbete. Men nÀr pÄsklovet Àr över börjar det hÀnda saker. Under samma period som studenten Àr nÀra blir lugnet i byn snabbt förbytt till panik, nÀr poliskÄren fÄr larm om att en ung kille hittats död i en lÀgenhet. Den unga killen visar sig vara Nileas pojkvÀn, och nÀstan hela familjen Belfrage hamnar i chock.

SpÄren leder Helmer och hans poliskollegor till ungdomens baksida, en hemlig vÀrld dÀr mycket droger och vÄld existerar. NÀr Helmer fÄr höra om mordet pÄ den unga killen blir han bÄde överraskad och nyfiken. Han har tidigare enbart utfört vanligt traditionellt polisarbete, dÀr alkoholisterna i byn har varit det största problemet. Nu ber han kollegorna Novalie och HÄkon om hjÀlp. Vem var det egentligen som dödade Cian? GÄr en eller flera mördare lösa i det lilla samhÀllet, dÀr inget liknande hÀnt förut?