(353)

Uhrilampaat

audioboek en e-book


Kauhutrillerien kylmÀÀvin klassikko

Hienovaraisen piinaava, uuden trilleritrendin aloittanut sarjamurharomaani, jonka elokuvasovitus kahmi Oscar-palkintoja ja joka sementoi Hannibal Lecterin aseman kaikkien aikojen kauheimpien roistojen listan kÀrjessÀ.

Uhrinsa nylkevĂ€ sarjamurhaaja Buffalo Bill pitÀÀ seudun naisia kauhun ja poliisia hĂ€mmennyksen vallassa. FBI lĂ€hettÀÀ nuoren agenttinsa, Clarice Starlingin, haastattelemaan psykiatri ja psykopaatti Hannibal LecteriĂ€ korkean turvaluokituksen vankilaan. ”Kannibaali-Hannibalin” avulla FBI:lla voi olla mahdollisuus napata Buffalo Bill - mutta saadakseen Lecterin puhumaan Starlingin tĂ€ytyy kertoa itsestÀÀn ja palata kipeÀÀn menneisyyteensĂ€.

Thomas Harrisiltaon julkaistu kuusi romaania, ja hÀntÀ pidetÀÀn nykyaikaisen kauhutrillerigenren uranuurtajana. Harris on onnistunut luomaan legendaarisia hirviöitÀ, joiden kauheus ei kumpua yliluonnollisuudesta vaan jostain paljon pelottavammasta - ihmisyyden pimeimmÀstÀ ytimestÀ. Harris viettÀÀ hahmojaan rauhallisempaa elÀmÀÀ Floridassa ja tekee vapaaehtoistyötÀ merilintujen suojelemisen parissa.