(0)

Uhyrligheden

audioboek en e-book


I Venedig – hemmelighedernes by – er to kvinder pĂ„ jagt efter en morder.

Kaptajn Kat Tapo er den yngste kvindelige officer i det venitianske carabinieri-korps, og hun fÄr sin fÞrste mordsag, da en kvinde ifÞrt prÊstedragt driver i land ved foden af en kirke. Hun er blevet skudt og derefter kastet i lagunen.

SekondlÞjtnant Holly Boland boede som barn og ung i Italien. Nu er hun vendt tilbage til den amerikanske militÊrbase i Venedig og bliver sat til at efterforske mordet pÄ en kvindelig aktivist, hvis lig ogsÄ er blevet smidt i vandet.

Kat og Holly gÞr fÊlles sag, da de to mord viser sig at have have forbindelse til hinanden, men sÄ begynder spor at pege tilbage mod magtfulde og lyssky krÊfters indblanding i krigen i Eksjugoslavien, og fra officiel side lukkes efterforskningen helt ned. Det nÊgter Kat og Holly, og nu starter et grumt og dÞdsensfarligt spil bÄde i virkelighedens Venedig og i den virtuelle udgave af byen, Carnivia, som et nÞrdet lokalt computergeni har udviklet.

”Bogen kan blive en af Ă„rets store udgivelser. En thriller som afslĂžrer bĂ„de fortidens og nutidens hemmeligheder. En efterfĂžlger til Stieg Larssons Millennium-trilogi?”

Il Piccolo

“Denne fantastiske bog er Jonathan Holts debutroman og, heldigvis, fþrste bind i hans ’Carnivia’-trilogi. Spéndende plot og meget velskrevet. Anbefales varmt.”

Euro Crime

“En fremragende blanding af et fascinerende plot, grundig research og spéndende personer. Anbefales varmt til lésere, som holder af intelligente spéndingsbþger.”

Library Journal

”Bogens plot er sĂ„ spĂŠndende og personerne sĂ„ levende, at man bliver virkelig nysgerrig efter de nĂŠste bind. Carnivia-sitet er sĂ„ godt udtĂŠnkt, at en hel roman kunne foregĂ„ inden for dets ’mure’.”

Cikus Reviews

”En underholdende debut ... Holt indfanger Venedigs magi og skaber i Kat og Holly to stérke hovedpersoner.”

Publishers Weekly


Verteller: Rebecca Owe

Duurtijd: