(0)

UKENDT LAND

e-book


Den 21-Ärige Karen har isoleret sig i en lejlighed i HolbÊk; langt vÊk fra andres forventninger og krav. Hun opdager kun, at det er uholdbart, da hun stÞder ind i en ung kvinde ved navn Ronja. Ronja er alt det, hun savner at vÊre, og via fascinationen drages hun af mÞrket. NÄr man fÞrst har smagt pÄ friheden, er der ingen vej tilbage. Heller ikke selvom rejsen ud af mÞrket bliver lang og hÄrd. Karens opgÞr har omfattende konsekvenser for hende, men er de det hele vÊrd?

Et andet sted i verden gÄr en anden ung kvinde direkte efter sin drÞm og er villig til at betale prisen for succes. En evne til at kunne spillets regler og leve med omkostningerne.

Ukendt land er historie om angst, drĂžmme og tro. Om menneskers storhed og fald. Om at finde ud af, hvad man vil, og fremfor alt, hvem man er.

Uddrag af bogen

– Karen, du kan ikke melde dig ud af samfundet. Du er ikke med i samfundet. Ganske enkelt. Du sidder her hver dag i den her lejlighed og aner ikke, hvad du selv vil.

Ronja ser pÄ Karen med sit intense blik. Karen forsÞger at lade, som om at det, Ronja lige sagde, ikke pÄvirker hende.

– Du glemte arbejdslĂžs, ufaglĂŠrt, familiens sorte fĂ„r og gĂ„r til psykolog 
 og ingen venner.

Karen forsĂžger at lyde irettesĂŠttende, men hendes stemme er skrĂžbelig. Ronja smiler til Karen.

– Karen, for fanden altsĂ„ – du er simpelthen nĂždt til at komme i gang med at leve. Hvad venter du pĂ„? spĂžrger Ronja.

Om forfatteren

Jenny Christine Trolddal er uddannet socialrÄdgiver og reikihealer. Hun har via sit professionelle virke gjort sig utallige hands-on-erfaringer med menneskers komplekse problemstillinger, men har aldrig sluppet hÄbet om det gode liv. I forfatterskabet sÞger hun svar pÄ, hvad det gode liv er, og hvordan man skaber det.