(34)

Vaggvisa

audioboek en e-book


Rebekka bevittnar en skrÀmmande hÀndelse som fÄr henne att undra över vad Birgit egentligen gör tillsammans med Alstrup. NÀr Rebekka grÀver djupare, upptÀcker hon att hennes vÀninnas förflutna Àr mörkare Àn hon nÄgonsin kunnat förestÀlla sig. Hur ska hon vÄga berÀtta för Birgit att hon har hamnat i farligt sÀllskap?

Samtidigt blir Rebekkas Àlskade faster Signe allt svagare. Medan hon pratar om förlÄtelse och gamla hemligheter, kÀmpar Rebekka med att förstÄ vad hon egentligen behöver förlÄta. Vilka dolda hemligheter bÀr fastern pÄ, och har de nÄgot att göra med den mystiske Leonard som skickar gÄvor till Rebekka?

PĂ„ SolthungĂ„rden förbereder man sig för att fira jul och nyĂ„r, men alla festligheter slutar inte lyckligt. Solfrids tvillingfödsel Ă€r en kĂ€mpande process, och Ă€r den förlovning som ingĂ„s verkligen den bĂ€sta lösningen? Rebekka försöker hĂ„lla sig pĂ„ god fot med alla, men det finns de som inte önskar henne vĂ€l 


”Vaggvisa” Ă€r den femte delen i Kaja Nylunds debutserie Rebekka, som utspelar sig i det vackra Nordnorge under 1880-talet. Med en rik blandning av kĂ€rlek, förlust, svartsjuka och dramatik har denna berĂ€ttelse redan vunnit lĂ€sarnas hjĂ€rtan över hela Norge.