(936)

Valinta

audioboek en e-book


ElÀmÀ josta America on unelmoinut, ei vedÀ vertoja tulevaisuudelle, jota hÀn ei ole osannut kuvitellakaan.

Kiera Cassin romanttinen, tulevaisuuteen sijoittuva Valinta-sarja on kÀÀnnetty 40 kielelle ja se on ollut huippumenestys kaikkialla maailmassa. Pian se nÀhdÀÀn elokuvana NetflixissÀ.

Valinta on tositv-peli, jossa 35 nuorta naista kilvoittelee prinssi Maxonin sydÀmestÀ. Pelin voittaminen tarkoittaa ylellistÀ elÀmÀÀ palatsissa, se on mahdollisuus paeta mitÀÀnsanomattomuutta, jonka kukin on syntymÀssÀÀn saanut itselleen.

Mutta America Singerille peliin joutuminen on painajainen, sillÀ hÀnen sydÀmensÀ kuuluu jo Aspenille, kielletylle rakkaudelle. Sitten America kohtaa prinssi Maxonin, ja hÀn tajuaa, ettÀ elÀmÀ josta hÀn on unelmoinut, ei vedÀ vertoja tulevaisuudelle, jota hÀn ei ole osannut kuvitellakaan.

Kiera Cass on opiskellut historiaa ja valmistunut Radfordin yliopistosta. HÀnen kirjansa ovat nousseet New York Timesin Bestseller-listan ykköseksi ja Valinta-kirjasta kuvataan Netflix-elokuvaa. Cass inhoaa lentÀmistÀ, salaatteja sekÀ sitÀ, ettÀ ihmiset eivÀt kÀytÀ ajaessaan vilkkua. HÀn rakastaa toimistotarvikkeita, poikabÀndejÀ ja jÀlkiruokia. Lue lisÀÀ Cassin kirjoista: kieracass.com.


Verteller: Anni Kajos
Duurtijd: