(997)

Valkoinen syreeni

audioboek en e-book


Huippusuositun rikossarjan ensimmÀinen osa Jo NesbÞn ja Karin Fossumin faneille!

KesÀ tekee tuloaan Lundin yliopistokaupunkiin, ja kaupungin monilukuisia opiskelijoita odottaa loma nurkan takana. Tummat varjot levittÀytyvÀt kirkkaiden alkukesÀn pÀivien keskelle, kun nuori tyttö löydetÀÀn silvottuna kaupunginpuiston pensaikosta. Lyhyen matkan pÀÀssÀ on pahoinpidelty nuorukainen. Kumpikin uhri pitelee kÀdessÀÀn valkoista syreeninoksaa.

Poliisitarkastaja Sara Vallén saa tutkinnan vastuulleen, mutta joutuu pian sivuun, kun hÀnen poikansa nimetÀÀn pÀÀepÀillyksi. Pelastaakseen poikansa Sara jatkaa rikoksen selvittÀmistÀ yksin.

Valkoinen syreeni aloittaa huippusuositun rikossarjan, joka kertoo Sara Vallénista ja hÀnen kollegoistaan Lundin poliisissa. Realistinen nordic noir -sarja sopii niin true crime -faneille kuin kaunokirjallisuuden ystÀville.

"Kirja on yksi parhaista dekkareista, joita Ruotsissa on julkaistu viime vuosina." Inger Wassenius, BTJ

"Cecilia tietÀÀ, miten poliisityötÀ tehdÀÀn, miten ihmiset kÀyttÀytyvÀt hÀdÀssÀ ja millainen koettelemus se on poliseille ... HÀn kuvaa poliiseja, jotka tekevÀt kaikkensa rikollisten kiinni saamiseksi ja jotka samalla haluavat pitÀÀ perhe-elÀmÀn koskemattomana. ... TÀmÀn Cecilia Sahlström tekee todella, todella hyvin. Jos haluat jÀnnitystÀ viikonloppuun, on Vit Syren aivan tÀydellinen." Ulrika Larsson, P4 Halland

"Aivan loistava debyytti." Ylva kort och gott

"Hyvin kirjoitettu ja jÀnnittÀvÀ kirja, joka tuntuu lÀhes todelliselta. Poliisin työ on kuvattu epÀtavanomaisen realistisella tavalla, mikÀ ei ole niin yleistÀ nykypÀivÀn dekkareissa. Mutta kirjoittaja onkin kokenut poliisi. Odotan jatko-osaa (...)" Rutles


Verteller: Johanna Kokko
Duurtijd: