(0)

Valpuri ja uskomaton uniseikkailu

audioboek en e-book


Arkisista puuhista eeppisiin mielikuvitusseikkailuihin nanosekunnissa!

Valpuri-kuvakirjasarjan neljännessä osassa Valpurin pitäisi mennä nukkumaan, mutta uni ei tule. Mitä jos hänen luokseen ei tulekaan tänä iltana Nukkumatti vaan Nukkuteppo, tämän outo veli, joka saa hillumaan läpi yön? Uninallekaan ei auta, sillä Valpuri pelkää tulleensa sille nallergiseksi.

Valpuri on rakastettava minikokoinen asennemuija, jonka elämässä arkisimmatkin touhut muuttuvat poikkeuksetta villeiksi seikkailuiksi mielikuvitusmaailmassa. Sarjan aikaisemmat osat ovat Valpuri ja vaarallinen aamupuuro, Valpuri ja hirmuinen hammashässäkkä sekä Valpuri ja valtaisa vaatekaaos. Puuron taltutukseen keskittynyt avausosa oli Finlandia-ehdokkaana 2022.

Saara Kekäläinen on parempi kukkumaan kuin nukkumaan. Sängyssä lukeminen on hänen mielipuuhaansa. Kekäläinen kirjoittaa sekä lapsille että aikuisille, ja Valpuri ja uskomaton uniseikkailu on hänen yhdeksäs oma teoksensa. Reetta Niemensivu on lahtelainen kuvittaja ja sarjakuvataiteilija, joka on kuvittanut lastenkirjoja ja julkaissut useita sarjakuva-albumeja. Hän harrasti lapsena unissakävelyä ja visioi, että siinä kävellessä voisi samalla kätevästi siivota. Nykyään Nukkuteppo on hänelle tutumpi vieras.