(285)

Viisas sijoittaja: Tunne itsesi ja osakemarkkinat

audioboek en e-book


Suositun sijoitusblogistin odotettu esikoisteos.

Suomen luetuinta yksityishenkilön sijoitusblogia Omavaraisuushaastetta yli seitsemÀn vuotta kirjoittanut Esa Juntunen antaa kirjassaan evÀÀt parempaan sijoitusmenestykseen.

Viisas sijoittaja -kirja kertoo henkilökohtaisten ja universaalien tarinoiden ja esimerkkien keinoin, kuinka osakesijoittajana on mahdollista menestyÀ niin hyvinÀ kuin huonoinakin aikoina, kunhan tuntee osakemarkkinoiden lainalaisuudet. MitÀ voimme oppia siitÀ, ettÀ pörssi on ainoa paikka maailmassa, jossa ihmiset juoksevat ulos alennusmyyntien alkaessa ja sisÀÀn alennusmyyntien loppuessa? EntÀ miksi osingot aiheuttavat sijoitusmenestystÀ haittaavaa riippuvuutta sijoittajissa? Kirjoittaja laittaa myös itsensÀ likoon ja kertoo paitsi onnistumisistaan sijoittajana myös tekemistÀÀn virheistÀ ja niistÀ saamistaan opeista.

Samalla teos osoittaa, ettĂ€ sijoittajan tĂ€rkein kyky ei ole Ă€ly, vaan tunneĂ€ly. Viisas sijoittaja tunnistaa omat virheensĂ€ ja puutteensa ja pystyy oppimaan niistĂ€. Samalla hĂ€n kontrolloi vain niitĂ€ asioita, joita pystyy – ja menestyy nĂ€in sijoittajana.

Esa Juntunen on 31-vuotias kauppatieteiden maisteri, joka aloitti sijoittamisen keskellÀ syvintÀ vuoden 2007 finanssikriisiÀ. HÀnen Omavaraisuushaaste-sijoitusbloginsa on tunnettu erityisesti listautumisantianalyyseistaan sekÀ persoonallisista henkilökohtaisen talouden teksteistÀÀn, jotka ovat inspiroineet kymmeniÀ tuhansia suomalaisia sÀÀstÀmÀÀn ja sijoittamaan. PÀivÀtöikseen hÀn on toiminut jo pitkÀÀn IT:n ja liiketoiminnan vÀlissÀ vakuutusalalla.


Verteller: Ari-Matti Hedman
Duurtijd: