Amelia Kulmuri

Serie ‱ 2 boeken

Amelia Kulmuri on takuulla suurisydÀmisin vampyyri, jonka olet koskaan tavannut!

Kun aurinko nousee Pimeyden valtakunnassa, Amelia ystÀvineen pukee valepuvut ylleen ja suuntaa kohti kammottavaa, kimaltavaa Valon valtakuntaa. YstÀvysten pÀÀmÀÀrÀnÀ on löytÀÀ pitkÀÀn kadoksissa ollut kuningatar Hentomieli.

Pelottavat keijut ja karmivat enkelikisut lymyÀvÀt joka kulman takana, mutta HentomieltÀ ei nÀy missÀÀn. Vaikuttaa siltÀ, ettÀ Amelian on sukellettava syvemmÀlle ylhÀisten yksisarvisten maailmaan. Etsintöjen tiimellyksessÀ paljastuvat salaisuudet laittavat liikkeelle tapahtumavyöryn, jota tuskin kukaan osaisi aavistaa.

Amelia Kulmuri ja ylhÀiset yksisarviset on hervottoman Amelia Kulmuri -kirjasarjan toinen osa. Se osoittaa, kuinka ulkokuori voi usein pettÀÀ - monin tavoin. Ainutlaatuinen huumori ja Amelian ystÀvÀt lemmikkikurpitsa Purskusta Kalmo Niittomieheen pitÀvÀt huolen, ettÀ tarinan parissa viihtyvÀt kaikki ikÀÀn katsomatta.

Laura Ellen Anderson on Lontoossa asuva kirjailija ja kuvittaja. HÀn on julkaissut kymmenen vuoden aikana useita menestyneitÀ lastenkirjoja.

SuositusikÀ 7+

EnglanninkielistÀ kirjasarjaa on myyty 180 000 kappaletta ja sitÀ on kÀÀnnetty yli 20 kielelle.

”Andersonin teksti on yhtĂ€ hullunkurista kuin aina.”

- BookTrust

2 van 2 titels

Je hebt alle boeken in de serie Amelia Kulmuri weergegeven