Jane Austen tutkii

Serie ‱ 1 boeken

Murha paremmissa piireissÀ

Jessica Bullin Kovaonninen hatuntekijÀ aloittaa tumman humoristisen ja herkullisen nokkelan historiallisen murhamysteerisarjan, jossa rikoksia ratkoo nuori Jane Austen.

On yleisesti tunnustettu totuus, ettÀ hyvÀ mysteeri on vÀlttÀmÀttÀ ratkaisijan tarpeessa


EletÀÀn vuotta 1795 Englannin vehreÀllÀ maaseudulla HampshiressÀ. Nuori Jane Austen valmistautuu herraskartanon tanssiaisiin. HÀnellÀ on perhosia vatsanpohjassa, sillÀ ilta lupaa salaisia suudelmia ja kenties jopa kosinnan. Juhlat kuitenkin keskeytyvÀt, kun kartanon liinavaatekomerosta löytyy ruumis. Kuka kumma oli halunnut työteliÀÀn hatuntekijÀn pois pÀiviltÀ? Mysteeri ei jÀtÀ uteliasta Janea rauhaan, ja pian sen selvittÀmisellÀ on kiire, sillÀ epÀilykset alkavat kohdistua Janen lÀhipiiriin.

Jessica Bullin Jane Austen tutkii -sarjan aloittavassa romaanissa nopea Àly, sinnikkyys ja hienostunut nokkeluus kohtaavat nerokkaan murhajuonen.

Jessica Bull asuu Lontoossa miehensÀ, kahden tyttÀrensÀ ja aivan liian monen lemmikin kanssa. Kovaonninen hatuntekijÀ on hÀnen esikoisromaaninsa, ja jatko-osa Jane Austen tutkii -sarjaan on jo tekeillÀ.

1 van 1 titels

Je hebt alle boeken in de serie Jane Austen tutkii weergegeven