Kummat

Boekenseries ‱ 1 boek

Kiehtova fantasialÀnkkÀri kuvitteellisesta Pohjois-Amerikasta

EnsimmÀinen osa vauhdikkaasta ja omaperÀisestÀ fantasiasarjasta saa lukijan pidÀttÀmÀÀn henkeÀÀn jÀnnityksestÀ: pystyykö Clover voittamaan noidan ja pysÀyttÀmÀÀn sodan?

Peili joka johtaa toiseen maailmaan, tulitikut jotka voivat pysĂ€yttÀÀ ajan, sulkakynĂ€ joka kirjoittaa eri kielillĂ€ – kummat ovat tavallisia esineitĂ€ joilla on epĂ€tavallisia ominaisuuksia. Clover Elkin asuu Kenturiovuoristossa ja auttaa lÀÀkĂ€ri-isÀÀnsĂ€ potilaiden hoitamisessa. HĂ€n on kiinnostunut kummista ja tutkii isĂ€ltÀÀn salaa Poikkeavien esineiden rekistereitĂ€. Salaa siksi, ettĂ€ Cloverin Ă€iti on ollut kummien tutkija ja kerĂ€ilijĂ€ ja kuollut kun Clover oli vauva.

Yhdistyneiden osavaltioiden rajan takana on Ranskan Louisiana ja jÀnnitys maiden vÀlillÀ kasvaa koko ajan. Clover joutuu pakenemaan kotikylÀstÀÀn isÀnsÀ murhaajia. Matkalla kummalogien luo hÀn kohtaa puhuvan Kukon ja salaisuuksia ahmivan Hatun, ja koko ajan Cloveria jahtaavat roistot, joiden pÀÀllikkö on Vuoren noita, rajaseutujen pelottavin olento.

Kaisa Katteluksen upea suomennos lisÀÀ lukunautintoa.

“JĂ€nnittĂ€vĂ€ ja omaperĂ€inen sekoitus seikkailua, taikuutta ja vaihtoehtoista historiaa. Kummat on tarinankerrontaa parhaimmillaan.” -Jonathan Stroud, Bartimeus-trilogian tekijĂ€

Eli Brownin uusin romaani, Cinnamon and Gunpowder, oli California Book Award -finalisti. Eli Brown asuu perheensÀ kanssa Kaliforniassa, missÀ oravat kÀtkevÀt terhoja hÀnen puutarhaansa ja kissat jotain paljon pahempaa. Eli Brown kirjoittaa omaperÀisiÀ ja koukuttavia kirjoja, joiden uskomattomat juonenkÀÀnteet ja suloisen oudot hahmot saavat lukijat jÀnnittÀmÀÀn puolestaan.

Karin Rytter on tanskalainen kuvittaja ja taiteilija ja opettaja. HÀn on myös identtisten kolmoslasten Àiti.

1 van 1 titels

Je hebt alle boeken in de serie Kummat weergegeven