Rakkauden tiede

Serie ‱ 3 boeken

Se on juuri oikeanlaista kemiaa!

”Nixin kerronnan rytmitys on tĂ€ydellinen, ja joukko ihastuttavia henkilöhahmoja

- - tuo romaaniin syvyyttÀ ja vetovoimaa. Penny on virkistÀvÀ sankaritar,

jolla on sotkuinen yksityiselÀmÀ mutta inspiroiva työura.

Lukijat ahmivat innokkaasti Nixin Ă€lykkÀÀn ja seksikkÀÀn tarinan.”

- Publishers Weekly

Kun kemiantekniikan insinööri Penny huomaa, ettÀ hÀnen poikaystÀvÀnsÀ pettÀÀ hÀntÀ, hÀn vannoo luopuvansa miehistÀ kokonaan, kunnes on selvittÀnyt, miksi he pettÀvÀt hÀntÀ jatkuvasti.

Deittailulakko uhkaa kuitenkin murtua, kun suosikkikahvilan ylimaallisen kuuma barista alkaa osoittaa kiinnostusta hÀntÀ kohtaan, vaikka mies on aiemmin torjunut kaikki Pennyn ystÀvyydenosoitukset.

Caleb on ÀreÀ ja sulkeutunut, kun taas Penny on suloinen ja ystÀvÀllinen, eikÀ hÀn voi ymmÀrtÀÀ, miksi mies olisi kiinnostunut hÀnestÀ.

Penny pysyttelee sinnikkÀÀsti etÀÀllÀ, kunnes CaleberÀÀnÀ pÀivÀnÀ antaa hÀnelle elÀmÀnsÀ suudelman.

EipÀ aikaakaan kun tÀmÀ pluskokoinen sankaritar kohtaa ratkaisemattoman ongelman. MitÀ teet, kun erossa oleminen on sietÀmÀtöntÀ... mutta yhdessÀ oleminen mahdotonta?

SÀhÀkkÀ viihderomaani PoikaystÀvÀhypoteesi on kuusiosaisen Rakkauden tiede -sarjan kolmas osa. Sarjan pÀÀhenkilöt kamppailevat kunnianhimoisen uran ja rakkauden hetteikössÀ. EnsimmÀinen osa Rakkauden yhtÀlö ja toinen osa Deittailun teoria ilmestyivÀt vuonna 2024.

Susannah Nix on Texasissa asuva USA Todayn bestseller-kirjailija, joka rakastaa romanttisia komedioita. Romantiikan ja huumorin vastaansanomaton yhdistelmÀ on tehnyt Susannah Nixin romaaneista maailmanlaajuisen BookTok-ilmiön, ja Rakkauden tiede -sarjaa on suositeltu lukuisissa BookTokin videoissa.