(19)

Adam og Eva

audiobook & e-book


Aatami - Adam - RymÀttylÀ driver smÄbedriften Adams Akkumulator og Batteri AS. Det gÄr dÄrlig, og namsmannen henger over ham. Men Adam har en idé. Han skaper en revolusjonerende ultralett akkumulator som kort sagt kommer til Ä forandre verden og gjÞre den til et bedre sted Ä leve.

Takket vĂŠre denne oppfinnelsen trer Adam inn i et personlig paradis, pengenes paradis. Han blir helt enkelt ekkelt rik. Med seg inn i paradiset tar han den noe alkoholiserte advokaten Eva Kontupohja, uten hennes Ăžkonomiske hjelp hadde akkumulatoren aldri blitt til.

Men i bakgrunnen lurer selvsagt djevelen - i skikkelse av den sicilianske leiemorderen Luigi, som representerer hele den oljeproduserende verden. For de vil med alle midler hindre at Adams oppfinnelse nÄr verdensmarkedene. Kritikerne om "Adam og Eva":

"BittersĂžt samfunnskritikk anno 1993 fra finnenes store litterĂŠre humorist."

Sindre Hovdenakk, VG

"Det anbefales ikke Ä lese «Adam og Eva» i offentlighet, med mindre du liker at folk ser rart pÄ deg fordi du ler hÞyt. Denne boka er simpelthen utrolig morsom! Det er sÄ mange innfall og sprell at jeg

ikke har sett maken siden Paasilinnas bok «Den Senile LandmÄleren.» En klar sekser igjen til Paasilinna."

Tommy Leonhardsen, TrĂžnder-Avisa


Narrator: Kyrre Haugen Bakke

Duration:


3.8

19 ratings

Birgitte

1/6/2022

Festlig!