(2)

Agenttimummo ja salainen huussi

audiobook & e-book


TekoÀlyvarkaita, tuntemattomia koodeja ja turbohuusseja!

Rauha-mummo on uuden rikoksen jÀljillÀ ja tarvitsee taas tyttÀrenpoikansa Alexin apua. Peli kovenee, sillÀ salaperÀinen Hopeakettu on pÀÀttÀnyt saada haltuunsa tekoÀlyohjelmiston, jota mummo sÀilyttÀÀ muistitikullaan. Miten Alex ja mummo voivat estÀÀ Hopeaketun katalat aikeet, kun mummo ei edes muista, minne muistitikun on piilottanut?

Kun Alexin Fortnite-pelitili kaapataan ja hÀnen vanha vihollisensa Veikko ilmaantuu mukaan kuvioihin, koko operaatio muuttuu kertaheitolla henkilökohtaisemmaksi. Vaaralliseksi kÀyvÀssÀ kuviossa panoksena on paljon muutakin kuin se, onnistuuko Hopeakettu valjastamaan tekoÀlyn aseeksi koko maailmaa vastaan.

Hillitön Agenttimummo ja salainen huussi jatkaa vauhdikasta seikkailua samassa hengessÀ kuin sarjan ensimmÀinen osa, Agenttimummo ja lentÀvÀt tekarit.

Ilkka Olavi (synt. 1989) on suomalainen kirjailija ja nÀyttelijÀ. HÀn on kirjoittanut moniin lehtiin ja vastannut nuorten kysymyksiin Demi-lehden Kysy kundilta -palstalla. Olavi on julkaissut teokset Kundiopas tytöille (Tammi), MitÀ ihmettÀ, Aliisa! (10-osainen ÀÀnikirjasarja, Storytel), Herra Hirmu ja hurja torakkaimuri (Atrain & Nord) sekÀ Agenttimummo ja lentÀvÀt tekarit (Into).


Narrator: Lauri Kortelainen
Duration: