(0)

Agnes

audiobook & e-book


I et snedÌkket og forblÌst Chicago sidder en mand alene i en lejlighed pü syvogtyvende etage og lÌgger sidste hünd pü en historie. Den handler om den unge kvinde Agnes og hans møde med hende üret før.

Historien begynder godt. En lykkelig fortÌlling om to ensomme mennesker, der møder hinanden tilfÌldigt, forelsker sig og indleder et kÌrlighedsforhold. Fremtiden tegner lys, men en dag begynder de to en lille leg. Agnes beder ham skrive deres fÌlles historie, og han gür i gang med at fortÌlle om deres første tid sammen. Snart indhenter fortÌllingen imidlertid nutiden, og historien begynder at tage magten over deres liv.

"Romanen går til marv og ben som kulden en vinterdag i Chicago" – Politiken

"Dette fine lille kammerspil om fiktion og virkelighed, kærlighed og ensomhed" – Bibliotekernes lektørudtalelse

Peter Stamm (f. 1963) er en schweizisk forfatter. Som ung studerede han psykologi og arbejdede pü en psykiatrisk klinik, hvilket i høj grad har prÌget hans senere liv som forfatter. I sine romaner udforsker Stamm ofte basale menneskelige følelser og er kendt for sin prÌcise psykologiske formidling i et stramt og minimalistisk sprog. Han har vundet en lang rÌkke priser for sine bøger.