(87)

Alex Ferguson: Mine erindringer

audiobook & e-book


Efter 27 Är som trÊner for Manchester United er Alex Ferguson nu trÄdt tilbage. Han satte et flot punktum for sin karriere med Uniteds trettende Premier League-mesterskab, og han bliver i vid udstrÊkning anset for at vÊre en af verdens bedste trÊnere.

I de seneste 25 Är er der sket enorme forandringer i Manchester United. Det eneste konstante element har vÊret kvaliteten af Fergusons hold og Uniteds sejrsgang, der blandt andet indebar, at klubben vandt Champions League for anden gang i 2008. Ferguson skabte en mÄlbevidst men Äben og meget misundt kultur i klubben, og den lever stadig lever i bedste velgÄende.

I Fergusons tid har Manchester United forvandlet sig fra en konventionel fodboldklub til en kĂŠmpe erhvervsvirksomhed – og han har selv fulgt med tiden. Ikke mindst i kraft af hans formidable evne til at samle det rigtige hold omkring sig, bĂ„de pĂ„ og uden for banen. Han var en fremragende persontrĂŠner, og gennem Ă„rene skulle han i stigende grad forholde sig til globale stjerner. Hans forhold til Christiano Ronaldo var enestĂ„ende, og David Beckham har beskrevet Ferguson som en faderfigur.

I de seneste fire Är har Ferguson reflekteret over og nedskrevet hÞjdepunkterne i sin enestÄende karriere, og nu fortÊller han sÄ sin fantastiske historie, fra ungdommen i de hÄrde skibsvÊrftsomrÄder i Govan til fodboldverdens tinde.

Lydbogen er indlĂŠst af Peter Carstens.


Narrator: Peter Carstens
Duration: