(0)

Alle aallon

audiobook & e-book


Voiko Atlantiksesta pelastua ennen hirmuaallon tuloa?

Vahvatunnelmainen seikkailuromaani nuoresta, joka oivaltaa elävänsä samanaikaisesti kahta aikaa.

12-vuotias El(ektra) alkaa kävellä unissaan ja nähdä toistuvia painajaisia vesimassoista, joiden alta ei pääse pakoon. Tehtyään tutkimustyÜtä ystävänsä Maxxamin kanssa El saa selville, että painajaisissa veden alle jäävä kaupunki on muinainen Atlantis. Atlantiksen kaupungissa nuori Elektra puolestaan näkee Üisin omituisia unikuvia korkeista kivitorneista ja lentävistä koneista. Keksijäsetä Dobron kanssa Elektra alkaa testata, voisivatko tulevaisuusnäyt olla totta. Voivatko Elektrat auttaa toisiaan, voiko aallon alta pelastua ja millä hinnalla?

Alle aallon aloittaa #kaksoismaailma-romaanitrilogian, joka kertoo erityisistä nuorista, jotka elävät samaan aikaan kahdessa eri ajassa. Elille ja Elektralle on luvassa tehtävä, jonka vain kaksoismaailman kokevat nuoret voivat selvittää.

Siri Kolu on kirjailija, esitysdramaturgi ja sanataidekouluttaja, joka toimii Tammen kotikirjailijana vuodesta 2025 alkaen. Kolu on kirjoittanut lapsille, aikuisille ja nuorille. Hänen teoksiaan on julkaistu yli 20 kielialueelle. Kolu on voittanut teoksistaan Finlandia-, Topelius- ja Blogistanian kuopus -palkinnot.