(9)

Alt er muligt

audiobook & e-book


Alt er muligt er et rørende portrÌt af mennesker i en provinsby i Midtvesten. En hündfuld uforglemmelige karakterer, som forsøger at orientere sig i livet og hündtere lÌngsel, kÌrlighed, sorg og svigt.

Elizabeth Strout skrev Alt er muligt sideløbende med sin anmelderroste roman Mit navn er Lucy Barton, og i denne nye, flerstemmige roman für alle de mennesker, Lucy og hendes mor taler om, deres helt eget liv: Her er to søstre: Den ene bytter sin selvrespekt ud med en velhavende mand, mens den anden leder efter svar i bøgerne - og finder en sjÌleven, der forandrer hendes liv. Pedellen pü den lokale skole mister sin tillid til andre, da han forsøger at hjÌlpe et menneske i nød. En voksen datter lÌnges efter moderkÌrlighed fra en mor, der søger lykken i et andet land. Lucy Barton, hovedpersonen i forfatterens forrige roman, vender hjem til sin barndomsby for at besøge sine søskende efter 17 ürs fravÌr.

Alt er muligt minder om Strouts prisvindende bestseller Olive Kitteridge, der blev filmatiseret og blev en dramaserie pü HBO i 2014. Ligesü raffineret og kompleks udforsker den nye bog sjÌlens inderste kroge og spejler hvordan personerne kÌmper med at forstü sig selv og andre. Elizabeth Strout gestalter lydhørt menneskets sürbarhed og lÌngsel efter at blive forstüet, samtidig med at hun indgyder hüb om forsoning.

Alt er muligt understreger Elizabeth Strouts position som en af USA’s mest respekterede og hyldede forfattere, blandt såvel kritikere som læsere, og er en selvstændig efterfølger til Mit navn er Lucy Barton.


Narrator: Pernille Lyneborg
Duration: