(24)

Amelia Kulmuri ja kauhukarkelot

audiobook


Amelia rakastaa halailla lemmikkikurpitsaansa.

Amelia vihaa osallistua vanhempiensa jÀrjestÀmiin kauhukarkeloihin. Ai niin, Amelia on muuten vampyyri.

Amelia Kulmurin perheessÀ on jÀlleen vuosittaisten kauhukarkeloiden aika. TÀnÀ vuonna paikalle saapuvat myös itse kuningas ja hÀnen poikansa! Kun pilalle hemmoteltu prinssi kaappaa Amelian lemmikkikurpitsan, alkaa armoton pelastusoperaatio.

Tervetuloa YösydÀmen kaupunkiin, missÀ pimeys hallitsee kaikkea, glitter on pelottavaa ja yksisarviset tarkoittavat painajaisia. Amelia Kulmuri ja kauhukarkelot on ensimmÀinen osa kirjasarjaa, jossa hulvaton huumori kohtaa mielikuvituksellisen tarinankerronnan. Se osoittaa mieleenpainuvalla tavalla, kuinka asiat eivÀt ole aina sitÀ, miltÀ ne ensisilmÀyksellÀ nÀyttÀvÀt. Kirjan hauska kuvitus ja erikoiset hahmot innostavat kÀÀntÀmÀÀn kerta toisensa jÀlkeen vielÀ yhden sivun.

SuositusikÀ 7+

Laura Ellen Anderson on kirjailija ja kuvittaja, joka rakastaa kaikkea syksyyn liittyvÀÀ - kuten halloweenia. HÀn asuu Lontoossa ja on julkaissut kymmenen vuoden aikana useita menestyneitÀ lastenkirjoja. Vapaa-aikansa Laura kÀyttÀÀ 3D-hahmojen tekemiseen, leivontaan ja erilaisten tehtÀvÀlistojen luomiseen.

”HirvittĂ€vĂ€n hauska kirja, joka on tĂ€ynnĂ€ mahtavia piirustuksia ja nĂ€yttÀÀ ystĂ€vyyden tĂ€rkeyden.”

- BookTrust

”TĂ€ydellinen yhdistelmĂ€ hauskuutta, iljettĂ€vyyttĂ€ ja pelottavuutta.”

- Metro


Narrator: Jenni Sainio
Duration: