(2)

Av mit underliv! med Gry Senderovitz

audiobook


Smerter er en uundgÄelig del af livet - ogsÄ i underlivet. Men hvad er smerte egentlig, og hvordan skal vi forholde os til den, nÄr den rammer os lige midt i vores mest intime omrÄde? I dette afsnit af KÊrlig hilsen Underlivet-podcasten er specialiseret jordemoder Gry Senderovitz tilbage by popular demand for at kaste lys over forskellige smerteoplevelser i underlivet.

Med udgangspunkt i Grys egen model forsÞger vi sammen at give et overblik over de forskellige dele af smerteoplevelsen, og hvordan vi kan forholde os til den. Om det er i forbindelse med sex, onani, fÞdsel, menstruation eller noget helt femte. Vi vender ogsÄ mÞdet med sundhedssystemet og de udfordringer, der kan opstÄ, nÄr underlivet optrÊder i en behandlingskrÊvende kontekst hos lÊgen og pÄ hospitalet. Og som altid forsÞger vi at sÊtte lidt flere ord pÄ seksualiteten, mens vi gÞr det.

Kh Underlivet er for dig, der savner et rum, hvor det er OK at vÊre prÊcis, som du er skabt. Dig, der er nysgerrig pÄ din krops hemmeligheder. Og dig, der er trÊt af at gemme bind i Êrmet, nÄr du har menstruation. Velkommen til et kropskÊrligt safe space med et glimt i Þjet, der ikke lader sig narre af idealer og tabuer.

Emma Libner er uddannet journalist og cand.mag. i Kultur og Formidling, og driver instagramprofilen @kh_underlivet, der har over 11 tusind fÞlgere. Derudover holder hun foredrag og rÄdgiver virksomheder om, hvordan de bedst imÞdekommer menstruerende personer i deres produktudvikling og forretningspraksis.


Narrator: Emma Libner
Duration: