(169)

Beautiful Bastard

audiobook & e-book


En ambitiÞs assistent. En perfektionistisk chef. En tiltrÊkning de ikke kan modstÄ.

Chloe Mills er ung, kvik og ambitiĂžs og godt pĂ„ vej mod sit drĂžmmejob. Hun har bare et problem: sin chef. Bennett Ryan er arrogant, krĂŠvende og urimelig – og fuldkommen uimodstĂ„elig. I sandhed en Beautiful Bastard.

Efter en ÄrrÊkke i Frankrig er Bennett hentet hjem til Chicago for at indtage sin plads som chef i familiens mediekoncern. Han ved hvad han vil, og trods rygter om det modsatte har affÊrer pÄ kontoret aldrig vÊret hans stil. Men han havde aldrig forestillet sig, at hans assistent ville vÊre sÄ sexet og samtidig sÄ provokerende med sit lille uskyldige smil. Og inden lÊnge er han parat til at bÞje alle regler og kaste sig over hende, pÄ kontoret, i elevatoren, i parkeringskÊlderen, overalt.

Begge prĂžver de at modstĂ„ den heftige gensidige tiltrĂŠkning, men snart vikles de ind i et spind af begĂŠr og besĂŠttelse, og en pirrende magtkamp begynder – for hvad er vĂŠrst at miste jobbet eller overtaget over den anden.

Den internationale bestseller Beautiful Bastard gĂ„r lige pĂ„ og hĂ„rdt, og er ikke bange for at gĂ„ lidt lĂŠngere end de fleste – bĂ„de i forhold til den charmerende, rĂ„ humor og de pikante scener.

Pressen skriver:

»Den bedste bog om kÊrlighed og passion jeg lÊnge har lÊst.«

****** – Boginspiration

»Det er en suverĂŠn bog  «

***** – Krummes krummelurer

»Det er bĂ„de levende, fĂŠngende og humoristisk  «

***** – Bogfinken

**** – De unges ord