(1)

Bill og Ben klarer kidnapperne

E-book


Den fede vicesherif kom lidt for tÊt pÄ tremmerne i celledÞren, og Bill Valentines hÄrde nÊve ramte med vanlig prÊcision. Ti minutter efter var de to texanere pÄ vej ud til bjergene og en gevaldig kamp med den morderiske Jay Thornhill og hans revolvergale bande.

En skeptisk avisredaktÞr ventede pÄ en chance for at skyde hul i helvedeshundenes ry, et Êngsteligt gidsel hÄbede pÄ at blive reddet - og en hel by holdt vejret.

"Bill og Ben" er en amerikansk westernserie skrevet af den berÞmte westernforfatter Leonard F. Meares under pseudonymet Marshall Grover. Serien fÞlger de to cowboys Bill og Ben pÄ deres utallige eventyr, der spÊnder over mere end hundrede bind. Klassisk og underholdende western til alle aldre.

Leonard F. Meares (1921-1993) var en kendt amerikansk forfatter, som af de fleste er bedre kendt under pseudonymet Marshall Grover. Han var kendt for sine utallige westerns, og er en af de fĂ„ forfattere, der har skrevet mere en hundrede bĂžger – 746 for at vĂŠre helt prĂŠcis. Deriblandt er ogsĂ„ mere end hundrede bind i westernserien "Bill og Ben".