(44)

Birdy Finchs nya liv

audiobook & e-book


Birdy Finch Àr inte pÄ nÄgon bra plats i livet. Arbetslös, med en strulig "pojkvÀn" och boende pÄ sin bÀsta vÀn Heathers soffa. NÀr Heather, som Àr en vÀlrenommerad sommelier, vÀljer att resa bort med sin pojkvÀn istÀllet för att ta ett sommarjobb pÄ ett nedgÄnget hotell i det skotska höglandet, ser Birdy sin chans. Hon tackar i smyg ja till jobbet i Heathers stÀlle. Hur svÄrt kan det vara?

VÀl pÄ plats i Skottland visar det sig att hotellet hÄller pÄ att renoveras. En ny stjÀrnkock har anstÀllts och kÀllaren Àr fylld av viner. Det hon trodde skulle bli ett enkelt sommarjobb, visar sig vara nÄgot helt annat.

Birdy kommer snabbt in i gemenskapen pÄ hotellet, och för första gÄngen pÄ vÀldigt lÀnge kÀnner hon sig som hemma. Men nÀr hon börjar falla för den snygga och begÄvade kökschefen James, blir lögnen allt svÄrare att ta sig ur. Och hur ska hon förklara det hÀr för Heather?

Birdy Finchs nya liv Àr en smart och rolig romantisk komedi, om en kaotisk hjÀltinna med ett hjÀrta av guld. En perfekt roman för dig som inte kan fÄ nog av Bridget Jones dagbok, Sambo pÄ försök, Fleabag och Bridesmaids.


Narrator: Katharina Cohen
Duration: