(0)

Bland snöslask och juleljus

audiobook


Mejas traumatiska förlossning väcker känslor hon tidigare inte orkat hantera. Som ensamstående, ung mamma blir det också svårt att landa i vardagen igen. Mejas bror Kristoffer och hennes bästa vän Ellie tycker att hon har tappat sin gnista så när julen närmar sig föreslår de en resa till Göteborg i hopp om att hon ska hitta tillbaka till sitt gamla jag.

Resan kunde dock ha börjat bättre. Rummet hon blir tilldelad på det charmiga vandrarhemmet har redan en gäst i form av den unga Rory. Och trots att det är ett missförstånd och inte alls Mejas fel, verkar Rory göra sitt yttersta för att sabba Mejas semester. Men när mystiska lappar skjuts in under Mejas dörr, med nya gåtor och utmaningar för varje dag, verkar det som att julen kanske ändå kommer att kunna bjuda på ett par mirakel.

"Bland snöslask och juleljus" är andra delen i Isabella Lundbergs serie Vilsna hjärtan, en berättelse om livet som nybliven förälder, vänskap och förälskelser, en man som liknar tomten och en hund som sägs kunna skapa julmirakel.