(24)

Bornholmerdybet

audiobook


PĂ„ fĂŠrgen hjem til Bornholm finder prĂŠstevikar Agnethe Bohn liget af en kvinde. Det ligner en ulykke, men Agnethes forsĂžg pĂ„ genoplivning mislykkes og hendes fĂŠtter politimanden Lars Bohn Hansen bliver tilkaldt. Agnethe giver sig selv til at grave i sagen, og det viser sig, at den dĂžde kvinde var havbiolog og arbejdede pĂ„ et kontroversielt tunnelprojekt mellem Sverige og Bornholm. Meget tyder pĂ„, at hun er blevet myrdet, fordi hun vidste for meget – men hvad? Og hvem har haft sĂ„ meget pĂ„ spil, at de har vĂŠret rede til at begĂ„ mord for at skjule sandheden?

"Bornholmerdybet" er en selvstĂŠndig fortsĂŠttelse af Pernille Boelskovs bornholmerkrimi "Granitgraven" om prĂŠsten Agnethe Bohn og hendes fĂŠtter Lars Bohn Hansen.

Pernille Boelskov er uddannet cand.public. i journalistik og europÊiske studier og har blandt andet lavet reportager fra Irland, Polen og Bruxelles. Hun flyttede til Bornholm i 2003, og Þen har spillet en stor rolle i hendes forfatterskab. Pernille Boelskov debuterede som forfatter i 2010 med novellesamlingen "Terror i KÞbenhavn" og har siden da udgivet krimier, der foregÄr pÄ Bornholm.