(70)

Britt-Marie var her

audiobook & e-book


Britt-Marie er 63 Ă„r og fra storbyen. Hun er gift med Kent, som er entreprenĂžr, umĂ„delig succesrig og gĂžr gode forretninger med Tyskland – specielt om aftenen. Hun er ikke passiv-aggressiv. Men fedtede fingre og beskidte bestikskuffer kan fĂ„ hende til at skrige indvendigt. Og hun har lyst til at skrige, da hun efter fyrre Ă„rs ĂŠgteskab og et besĂžg hos Arbejdsformidlingen ender i Udkantssverige og den lille flĂŠkke Borg.

Borg har lidt store tab under den finansielle krise. Forretningerne er lukket en efter en, nu er der kun Til Salg-skilte og et svedigt pizzeria tilbage. Og fodbold. Da Britt-Marie kommer til Borg, er fodbold det eneste vigtige, byens tilbageblevne bÞrn og voksne brÊnder for. Og er der noget, Britt-Marie ikke bryder sig om, er det fodbold! Men hun mÄ give Borg en chance.

Fredrik Backmans roman er et portrÊt af en lille by, som er let at overse. En roman om kÊrlighed, bikarbonat og nye begyndelser. Om at sparke til bolden, nÄr den ligger der, om vÊrdien af at blive set og om en kvinde, som har ventet hele sit liv pÄ at begynde at leve.


Narrator: Thomas Gulstad
Duration: