(0)

Bryllupsrejsen

audiobook & e-book


En altbesÊttende frihedstrang og udlÊngsel har fÄet de nygifte Annesisse og René til at beslutte sig for en mangeÄrig bryllupsrejse, og mens Europa endnu er hÊrget efter 2. verdenskrig, sÊtter de sig i toget med kurs mod Paris.

Penge har de imidlertid ingen af, sÄ de skal begge arbejde for at fÄ kost og logi, og det skal vise sig at blive en hÄrd prÞve. Annesisse kÊmper tappert for at komme ind pÄ det parisiske arbejdsmarked, og René mÄ ofte fortrÊkke fra det uopvarmede hotelvÊrelse til en bar, hvor han over en kop kaffe kan skrive sine avisartikler. Alligevel er det ikke altid, at pengene rÊkker til at kunne spise sig mÊt.

Men trods sult og nederlag og Annesisses kamp med fortidens spÞgelser mister de aldrig modet, og deres bryllupsrejse og ukuelige kÊrlighed fÞrer dem vidt omkring i efterkrigstidens Europa, der lige sÄ langsomt giver sig til at spire omkring dem.

Erik Poupliers trilogi om Annesisse handler om et uĂžnsket barns hĂ„rde opvĂŠkst i 1930’erne og hendes fremtidige liv. Serien bestĂ„r af "Annesisses verden", "Annesisses vej" og "Bryllupsrejsen. BĂžgerne kan lĂŠses uafhĂŠngigt af hinanden.

Erik Pouplier (f. 1926) har ved siden af sit arbejde som journalist skabt sig et omfattende og mangfoldigt forfatterskab. Mange af Erik Poupliers romaner foregÄr i Provence i Frankrig, og han har endvidere skrevet flere uformelle og hyggelige guidebÞger om regionen baseret pÄ hans mange ferier og ophold der.


Narrator: Nanna Salomon
Duration: