(0)

Concrete Rose

E-book


Concrete Rose giver os forhistorien til Angie Thomas stÌrke debut om pigen Starr: The Hate U Give. Vi er tilbage i Garden Heights og følger denne gang Starrs far, Maverick Carter.

Maverick er søn af en bandeleder, som nu sidder i fÌngsel. For at hjÌlpe sin mor økonomisk dealer han stoffer for The King Lords. Det er südan, han har lÌrt at tjene sine penge.

Der er styr pü det meste - lige indtil Maverick finder ud af, at han skal vÌre far. Hvordan handler man stoffer, gør skolen fÌrdig og passer sit barn pü samme tid? Det kan Mav ikke, sü da han für mulighed for at komme ud af The King Lords og stofferne, tager han den. Men King Lords-blodet løber i hans ürer, og loyalitet, hÌvn og ansvar er ved at Ìde Mav op. SÌrligt da en nÌr ven bliver slüet ihjel.

YA-fĂŚnomenet Angie Thomas er tilbage med en stĂŚrk fortĂŚlling om at vĂŚre en ung, sort fyr fra ghettoen i USA med alt, hvad det indebĂŚrer af social uretfĂŚrdighed. Concrete Rose er en roman om at kĂŚmpe for sit vĂŚrd i en verden, hvor ingen regner en for noget.