(11)

Daddy

audiobook & e-book


Oliver Watson har alt, hvad han ønsker sig: et godt job, en fantastisk kone, tre vidunderlige børn og et dejligt hjem. Men hans liv Ìndres brat, da hans kone forlader ham for at fortsÌtte sine studier pü Harvard.

Tilbage stür Oliver med problemerne, büde de praktiske og de følelsesmÌssige. Men enhver forandring er en udfordring, der skal tages op, og det gør Oliver med held. Han bliver forfremmet og flytter til Los Angeles med børnene, hvor han møder den smukke skuespiller Charlotte, som han forelsker sig i.

TilvÌrelsen ser igen lys ud for Oliver. Nu er spørgsmület bare, om det ogsü vil lykkes ham at vinde sine børns kÌrlighed og respekt og bevise over for dem, at han er en god far?

Danielle Steel (f. 1947) mestrer som ingen anden kunsten at skrive spÌndende underholdningsromaner om romantiske forviklinger. Hun har skrevet mere end 100 bøger og er oversat til mere end 40 sprog. Med over 650 millioner solgte bøger pü verdensplan og over tyve af hendes titler filmatiseret er hun elsket af lÌsere over hele kloden.


Narrator: Nanna Salomon

Duration: