(0)

DE DANSKE PIGER : En udfordring for Team Milton

E-book


Ude i Aarhusbugten observeres noget, der stikker op af vandet. Team Milton, bestÄende af Ella, Li-Mei, Ibsen samt deres chef Anton Jan Milton, sÊttes pÄ sagen. Det observerede er allerede forsvundet dagen efter, men det sker netop i disse dage, hvor nogle gymnasiepiger med et skrÞbeligt sind meldes savnet. Der frygtes det vÊrste, mens en anden ung gymnasiepige, Vanessa, stalkes.

Vanessa hjÊlpes dog af en gruppe gymnasiedrenge med forkÊrlighed for at deltage i demonstrationer mod det stigende milliardforbrug pÄ indvandring, som de finder uretfÊrdigt at skulle afbetale pÄ resten af deres voksenliv. SpÞrgsmÄlet for Team Milton er blot, hvad der er hoved og hale i denne komplicerede og omfangsrige sag om de danske piger, og vil det lykkes at finde dem, fÞr det er for sent?

SÞs tror, hun er en profet og er endelig pÄ vej i behandling for den vrangforestilling. Ella ser kvinden, der hentede penge i glaskrukken i Ellas have, men kvinden var ogsÄ sammen med en minkpelsklÊdt brunhÄret Êldre dame. Ella synes, denne dame virker bekendt, men hun ser hende kun pÄ afstand.