(34)

Den rigtige brud

audiobook & e-book


SÞstrene Letty og Dorinda voksede op pÄ en forarmet engelsk herregÄrd. Letty var billedskÞn, men utrolig barnlig, Dorinda lynende intelligent, men hendes ansigt og krop var dÊkket af eksem, som lÊgerne havde opgivet. En dag fandt deres far en velhavende mand til Letty i det fjerne Østen. Modvilligt accepterede hun at gifte sig med ham for at rede familiens Þkonomi, men som afrejsen nÊrmede sig, blev hun mere og mere skrÊkslagen ved tanken om giftemÄlet. Kun fordi Dorinda indvilligede i at fÞlge med pÄ rejsen, lykkedes det at fÄ hende ombord pÄ skibet, men ogsÄ under rejsen mÄtte Dorinda kÊmpe med hendes angst, som tog til, efterhÄnden som de nÊrmede sig mÄlet.

Barbara Cartland (1901-2000) er den mest produktive forfatter i det 20. Ärhundrede. I alt blev det til over 650 bÞger fra Cartlands romantiske hÄnd. Hun er oversat til 38 sprog, og med mere end 1 milliard solgte bÞger pÄ verdensplan er der ingen tvivl om, at Barbara Cartland er en af verdens stÞrste romantikere.

Cartlands bÞger foregÄr i de finere engelske kredse og blandt eksotiske sigÞjnere. KÊrligheden er lidenskabelig mellem de passionerede helte og smukke heltinder, men gang pÄ gang sÊttes den pÄ prÞve. Dog er sand kÊrlighed altid stÊrkest, og der er intet, den ikke kan overvinde.


Narrator: Marian Friborg
Duration: