(0)

Den sjarmerende hertugen

audiobook


I andre bok i den romantiske SilkesÞstre-serien, befinner vi oss i Stockholm i 1815. Den unge enken Arabella vender tilbake til byen etter at ektemannen har gÄtt bort. Etter mange Ärs ensomhet og isolering er hun klar for Ä kaste seg ut i Stockholms dekadente sosietetsliv.

Men vel framme blir ingenting som hun har tenkt seg. Det viser seg at arven hun venter seg ikke eksisterer, og i stedet for et liv i luksus, risikerer hun Ä stÄ pÄ bar bakke. NÄr det kommer fram at ektemannen var innblandet i mystiske affÊrer, og at hans dÞd kanskje ikke var av naturlige Ärsaker, gÄr det opp for Arabella at ogsÄ hennes eget liv kan vÊre i fare.

En sjarmerende britisk hertug fÄr godhet for Arabella og tilbyr sin beskyttelse. Et godt parti pÄ alle mÄter. Men Arabellas hjerte banker allerede for en annen. Skal hun fÞlge fornuften eller hjertet?

Serien SilkesÞstre, skrevet av finske Sara Medberg, er en romantisk tidsreise til Nordens 1800-tall - for deg som elsker Bridgerton og andre kostymedramaer. Her er mysterier, svik, kjÊrlighet og romanser, basert pÄ forfatterens kunnskap om og interesse for den historiske konteksten. Det er bare Ä la seg rive med!


Narrator: Ina StrĂžm
Duration: