(0)

Den usynlige

E-book


"Hilmer havde haft en stadig stÌrkere følelse af ubehag, lige siden Fors kom ind i klassen. Han havde mÌrket, hvordan hans hjerte slog hurtigere, og han havde mÌrket, hvordan hündfladerne blev fugtige. Da Fors sagde, at Hilmer var forsvundet, prøvede Hilmer at protestere. Han kiggede sig omkring. Hele klassen sü pü Fors. Hilmer rübte:

- Jeg er her!

Men ingen lod til at høre hans rüb."

En dag møder Hilmer op i sin klasse og opdager, at ingen kan se ham. Faktisk har han vÌret usynlig sü lÌnge, at politiet er begyndt at lede efter ham. Det er kriminalbetjent Fors, der stür for den umulige opgave at finde en 16-ürig dreng, der er blevet usynlig. Alligevel lykkes det ham at komme pü sporet af en alvorlig forbrydelse, da han begynder at undersøge en gruppe unge nynazister. Kan de have noget med Hilmers forsvinden at gøre?

"Den usynlige" er en spÌndende ungdomskrimi, der büde handler om en uhyggelig efterforskning og om at føle sig udenfor og helt usynlig. Bogen udkom første gang i 2001.

Den kendte svenske forfattere Mats Wahl (f. 1945) har skrevet, siden han i teenageürene besluttede sig for, at han ville vÌre forfatter. Over en karriere, der rÌkker over flere ürtier, har han skrevet over 40 bøger hovedsagligt til børn og unge.